Neljän kerran ratkaisukeskeinen terapiapaketti lähisuhdeväkivaltaa ja narsismia kokeneelle

Terapiapaketin sisältö

Neljän kerran ratkaisukeskeinen terapiapaketti on selkeä ja tavoitteellinen apu lähisuhdeväkivaltaa ja/tai narsismia lähisuhteissa kokeneille.

Terapiassa käydään läpi asiakkaan kokemat raskaat ja jopa traumoja aiheuttaneet tilanteet. On hyvin tärkeää, että asiakas saa kokemuksen kuulluksi ja ymmärretyksi tulemisesta.

Menneiden läpikäymisen jälkeen siirrytään tämänhetkisiin ongelmiin ja haasteisiin. Ongelmista muodostetaan mielekäs tavoite, jota lähdetään tavoittelemaan ratkaisukeskeisin keinoin.

Terapiassa asiakas on oman elämänsä asiantuntija ja terapeuttina roolini on auttaa löytämään yksilölliset ja asiakkaalle parhaiten sopivat keinot löytää uudet hyvät ratkaisut elämässä eteenpäin pääsemisen tueksi.

Ajatuksien ja tunteiden selkiyttäminen auttavat selkiyttämään hastavaa tilannetta, sekä muodostamaan uusia tavoitteita, joiden avulla aletaan rakentamaan arvokasta ja hyvää tulevaisuutta. Itsensä tunteminen, hyvä itsetunto ja omien rajojen vahvistuminen ovat tärkeässä roolissa.

Terapian toteutus

Aluksi sovitaan tutustumiskerta, tapaamisessa tai netti/puhelinterapiana, jonka jälkeen asiakas tekee päätöksen terapiapaketin ostamisesta.

Tutustumiskerta: 45min. / 55e

Terapiapaketin ostospäätöksen tehtyä asiakas sitoutuu neljään terapiakertaan, jotka toteutetaan 1-2 viikon välein.

Jos asiakas keskeyttää terapian, maksua ei palauteta. Terveydellisistä syistä terapian keskeytys lääkärintodistusta vastaan palauttaa tulevien varattujen ja käymättömien aikojen summan.

Terapiapaketin kesto ja hinta

4 x 45min. 270e

Maksun voi suorittaa 1. tai 2. laskutuserässä. Kahden erän laskutustavassa eräpäivät ovat ennen 1:stä, sekä ennen viimeistä terapiakertaa.

Kela-korvaus ei mahdollinen.

Varaa aika

Katso ja varaa terapia-aikoja täältä!

Terapian jatkomahdollisuus

Terapiaa on mahdollista jatkaa terapiapaketin jälkeen asiakkaan niin toivoessa.

Seurantakerta

Seurantakerta voidaan varata yhdessä sovitun ajan päähän, tukemaan terapian ja hyvän muutoksen jatkuvuutta.


Lämpimästi tervetuloa!