Valmistuin Mindfulness ohjaajaksi 02/2022 ja olen tehnyt yhteistyössä Kupariketun kanssa terapeuttisia meditaatioharjoituksia, jotka tuovat apua mm.narsismia ja väkivaltaa kokeneille, sekä erilaisista peloista ja ahdistuksesta kärsiville.

Mindfulness (eli tietoinen läsnäolo, joka on tärkeä ja oleellinen osa jokaista meditaatioharjoitustamme) on tutkitusti hyvin vaikuttava menetelmä esimerkiksi masennuksen hoitoon, ahdistuksen hallintaan ja mielialan säätelyyn. Mindfulness kehittää mm. psyko-fyysistä terveyttä, paineidensietokykyä, sekä mielialojen ja vireystilan säätelyä.

Kaikki terapeuttiset meditaatiot ovat kuunneltavissa maksutta ja pääset kuuntelemaan niitä allaolevista linkeistä.

Terapeuttinen meditaatio – Peloista ja ahdistuksesta kärsiville

Terapeuttinen meditaatio – Vapautuminen eri väkivallan kokemuksista

Terapeuttinen meditaatio – Tunteen muuttaminen positiiviseksi

Terapeuttinen meditaatioharjoitus – Pois suorittamisesta

Terapeuttinen meditaatio – Narsismia parisuhteessa kokeneille


Palautteita

”Parhaita online-meditaatioita, joita olen tehnyt! Ihana ja syvällinen. Auttoi aidosti näkemään mikä elämässä on tärkeää. Kiitos tästä!” ( (Palaute pomittu Kupariketun YouTube -kanavalta, Terapeuttinen meditaatio – Pois suorittamisesta -kommenteista.)

Kiitoksia tästä meditaatiosta (pois suorittamisesta)! Mulle tuli monta ongelmaa kerralla, jotka laukaisi paniikkihäiriön. En saanu sitä millään pois kunnes löysin tämän meditaation. Tämän avulla pelko ja ahistus lähti pois. Helpotti kyllä oloa tosi paljon.(Palaute pomittu Kupariketun YouTube -kanavalta, Terapeuttinen meditaatio – Pois suorittamisesta -kommenteista.)

”Taas niin mahtava video, oot paras! Ite oon ollu kiusattu jo kuus vuotta, henkistä ja fyysistä ja siinä sivussa on tullu psyykkisiä oireita. Tän videon avulla tajusin, että mus ei oo vika, vaan niissä kiusaajissa. Jatka samaan malliin!(Palaute pomittu Kupariketun YouTube -kanavalta, Terapeuttinen meditaatio – Vapautuminen eri väkivallan kokemuksista -kommenteista.)

”Kiitos tästä Kuparikettu! Koin, että tämä meditaatio auttoi itsellä käsittelemään erästä traumaattista kokemusta, kiusaamista, masennusta, sekä huonoa itsetuntoa. Tästä meditaatiosta on moneksi!” (Palaute pomittu Kupariketun YouTube -kanavalta, Terapeuttinen meditaatio – Vapautuminen eri väkivallan kokemuksista -kommenteista.)


Lisää ihania meditaatioharjoituksia löydät Kupariketun YouTube -kanavalta. Alla muutamia henkilökohtaisia suosikkejani:

Kehon rentoutus – Lämpöinen energia

Kehon rentoutus – Päiväunien aika

Kehon rentoutus – Hemmottelumeditaatio

Mielen rentoutus – Vapaudu stressistä


Nautinnollista ja rauhoittavaa matkaa meditaatioidemme maailmaan!