Varaa aika ajanvarauskalenterista joko vastaanotolle Helsinkiin, puhelinterapiaan tai videovälitteiseen terapiaan

Huom! Jos et löydä vapaita aikoja, voit kysyä yksittäisiä peruutusaikoja: jenni@kiviniemi.fi

Puhelinterapiassa Jenni soittaa sinulle ja videovälitteisesä terapiassa saat linkin sähköpostiisi, josta pääset suoraan ilman kirjautumista salattuun nettiterapiahuoneeseen.

Varaaminen ei vaadi kirjautumista tai käyttäjätunnuksen luomista. Varaukseen laitetaan oma nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.  Varauksen lisätietoihin voit kirjoittaa lyhyen kuvauksen ongelmastasi.

Saat varauksesta vahvistusviestin, sekä muistutusviestin 24h ennen terapia-aikaa.

Etäterapiassa lasku lähetetään sähköpostitse ja maksu suoritetaan etukäteen.

Huomioithan, että terapia ei ole KELA-korvattavaa.

Ajan voi varata vain itselle, ei toiselle henkilölle. Jos maksajataho on jokin muu, kuin asiakas itse, olethan yhteydessä Jenniin ennen kuin teet varauksen.

Peruutusehdot

Mikäli sinulle tulee este, peruthan aikasi viimeistään vuorokautta aikaisemmin. Perumattomat tai alle vuorokausi ennen varattua aikaa perutut tapaamiset veloitetaan normaalisti.

Vastaanotto

Terapeuttinen keskusteluapu, Jenni Kiviniemi -vastaanotto sijaitsee Kutomoparkissa, Kutomotie 16, 00380 Helsinki. Sisäänkäynti on Kutomotien varrella. Voit odottaa katutasolla sijaitsevassa aulassa, josta Jenni tulee hakemaan sinut. Erillistä ilmoittautumista Jennille tai infoon ei tarvita.

Tiloihin on esteetön pääsy. Kadun varrella on maksuttomia parkkipaikkoja ja Kutomoparkin vieraspaikkoihin saa pysäköintilapun aulan vastaanottohenkilöltä.

Jos et löydä sopivaa aikaa, älä epäröi ottaa yhteyttä: jenni@kiviniemi.fi

Olet lämpimästi tervetullut!