Kenelle tämä paketti sopii?

Tämä terapiapaketti sopii sinulle, joka toivot pidempiaikaista säännöllistä psykiatrisen sairaanhoitajan/ratkaisukeskeisen terapeutin tukea lähisuhdeväkivaltaa ja/tai narsismia sisältävästä suhteesta irtaantumiseen tai toipumiseen.

Terapiapaketti sopii myös kaikille yli 18-vuotiaille, jotka toivovat säännöllistä terapeuttista keskusteluapua ja tukea aiheesta riippumatta johonkin haastavaan elämäntilanteeseen, esimerkiksi: ahdistukseen, selittämättömään pahaan oloon tai pitkäaikaiseen stressiin.

Terapiapaketin aloittaaksesi et tarvitse lääkärin lähetettä ja jonotusajat terapiaan pääsyyn ovat lyhyet (max.1-4vkoa).

Terapiapaketin sisältö

Puolen vuoden terapiapaketti sisältää vaihtoehtoisesti yhden tai kaksi terapiatapaamista per kuukausi. Hinta määräytyy terapiakertojen mukaan.

Psykiatrisena sairaanhoitajana ja ratkaisukeskeisenä terapeuttina autan asiakasta löytämään yksilölliset ja asiakkaalle parhaiten sopivat keinot tai ratkaisut asiakkaan terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseksi.

Terapiapakettiin kuuluvat myös Mindfulness harjoitukset, joita voidaan tehdä ohjatusti terapian yhteydessä.

Mindfulness on tutkitusti hyvin vaikuttava menetelmä esimerkiksi masennuksen hoitoon, ahdistuksen hallintaan ja mielialan säätelyyn. Mindfulness kehittää mm. psyko-fyysistä terveyttä, paineidensietokykyä, sekä mielialojen ja vireystilan säätelyä.

Seksuaalineuvojana kuuntelen ja autan sinua myös seksuaalisuuteen liittyvissä haasteissa ja kysymyksissä.

Terapian aloitus ja toteutus

Lähetä minulle sähköpostiviestiä ja kerro lyhyesti tilanteestasi ja aiheesta/aiheista, jota toivot terapiassa käsiteltävän, sekä toiveestasi terapiapaketin aloitusajankohdan, sekä terapiakertojen määrän suhteen (1 tai 2x/kk): jenni@kiviniemi.fi

Jos et ole varma minkä pituinen ajanjakso tai kuinka monta terapiakertaa olisi sinulle sopiva määrä arvioimme sen yhdessä lyhyen haastattelun avulla.

Terapia toteutetaan videoterapiana tai puhelimitse. Toteustapa voidaan sopia joustavasti, niin että se sopii mahdollisimman hyvin sen hetkiseen elämätilanteeseesi.

Kaikki keskustelut ja kirjaukset ovat luottamuksellisia ja terapeuttia sitoo laissa säädetty vaitiolovelvollisuus.

Terapiakäynneistä ei tehdä kirjauksia tai merkintöjä sähköisiin asiakas- tai potilastietorekistereihin tai OmaKanta -verkkopalveluun.

Hinnat

1 terapiakerta per kuukausi, puolen vuoden ajan: 540e (Alv 0%) Yhden kerran hinnaksi jää 90e (norm.94e).

2 terapiakertaa per kuukausi, puolen vuoden ajan: 1056e (Alv 0%) Yhden kerran hinnaksi jää 88e (norm.94e).

KELA-korvaus ei mahdollinen.

Maksu suoritetaan kuukausittain, kunkin kuukauden viimeisenä päivänä.

Jos maksaja on jokin muu taho kuin asiakas itse, tulee tästä ilmoittaa ennen terapian aloitusta.

Terapiapaketin peruminen ja varatun ajan muuttaminen

Terapiapaketin voi halutessaan perua ja päättää ensimmäisen kuukauden jälkeen, jolloin maksettavaksi jää normaalihinnaston mukainen terapiamaksu vain käytetyistä terapiakerroista. Ensimmäisen kuukauden jälkeen terapiapaketin voi päättää halutessaan ottamalla yhteyttä Jenni Kiviniemeen. Tällöin asiakas sitoutuu kuitenkin maksamaan puolen vuoden terapiapaketin kokonaisuudessaan.

Varatun ajan peruminen tai siirtäminen tulee tapahtua 12 tuntia ennen varattua aikaa. Jos aika peruutetaan alle 12 tuntia ennen varattua aikaa katsotaan aika tuolloin käytetyksi.

Yleiset ehdot

Terapiapaketti on henkilökohtainen ja terapiakerrat voi käyttää vain yksi asiakas. Terapiapakettia ei voi siirtää toisen henkilön käyttöön.

Asiakkaalla on hintatakuu puolen vuoden terapian ajan. Tmi Terapeuttinen keskusteluapu, Jenni Kiviniemellä ei ole oikeutta muuttaa hintoja ennen terapiajakson päättymistä, ellei asiakas halua lisää terapiakertoja per kuukausi.

Asiakas on velvollinen varmistamaan, että maksut maksetaan niille osoitettuihin eräpäiviin mennessä. Kuukausittainen maksu tulee olla suoritettuna ennen seuraavan kuukauden terapiakertaa. Maksun viivästyessä asiakkaalle lähetetään muistutusmaksu ja Terapeuttinen keskusteluapu, Jenni Kiviniemellä on oikeus veloittaa kulut ja korkoa perintälain, korkolain ja muun sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

Terapeuttinen keskusteluapu, Jenni Kiviniemellä on oikeus perua terapiapaketti, jos terapiamaksujen kanssa ilmenee toistuvia viivästyksiä.

Terapian päätyttyä terapiaa voidaan jatkaa yhdessä sovitusti uudella puolen vuoden terapiapaketilla tai esimerkiksi yksittäisillä terapia kerroilla.


Katso lisätietoja oppaasta ja osta opas itsellesi täältä!