Webinaari – Työkaluja lähisuhdeväkivaltaa ja narsismia lähisuhteissa kokeneille, 9.9.2021, klo: 18-20

(Tämä luento on pidetty ensimmäistä kertaa 5.5.2021)

Luennoitsijat: Hyvinpitely ja Jenni Kiviniemi

Osallistumismaksu: 29e

Luentokuvaus

Lähisuhdeväkivalta ja narsismi kietoutuvat ilmiöinä usein yhteen, aiheuttaen epäterveitä ja moniongelmaisia ihmissuhteita. Nämä kaksi ilmiötä jättävät tavallisesti syviä vaurioita ja oikeanlaisen avun löytäminen voi joskus olla turhankin haastavaa.

Lähisuhdeväkivaltaa ja narsismia lähisuhteissa kokeneet kaipaavat usein konkreettisia keinoja, joilla käsitellä ja toipua vaikeista kokemuksista. Webinaari tarjoaa selkeitä työkaluja, jotka auttavat selviytymään ja toipumaan lähisuhdeväkivallasta ja narsismista lähisuhteissa. Luennon lopuksi on aikaa myös yhteiselle keskustelulle.

Kohderyhmä

Lähisuhdeväkivaltaa ja narsismia lähisuhteissa kokeneiden lisäksi Webinaari tarjoaa myöskin kokijoiden läheisille, sekä auttamistyössä oleville ammattilaisille keinoja lisätä ymmärrystä lähisuhdeväkivaltaa ja narsismia lähisuhteissa kokeneiden toipumisprosessista.

Luennoitsijat

Webinaarin vetäjät ovat lähisuhdeväkivaltaan ja narsismiin perehtyneitä sosiaali- ja terveydenhoitoalan kokeneita ammattilaisia.

Hyvinpitelyn Katja, Elli ja Tiina ovat Valviran laillistamia sosionomeja, joilla on erilaisia väkivalta-, trauma- ja kriisityön koulutuksia sekä vankka kokemus käytännön väkivaltatyöstä.

Hyvinpitelyn palvelut ovat psykososiaalista ja terapeuttista keskustelutukea mm. väkivallan tunnistamiseen, väkivaltakokemusten ja niiden vaikutusten käsittelyyn sekä tukea väkivallattomaan elämään. Hyvinpitelyn vastaanotto sijaitsee Helsingissä.

Hyvinpitelyn Katja on kirjoittanut kirjan ”Pahoinpitelystä hyvinpitelyyn — Lähisuhdeväkivalta ja siitä selviytyminen” (Basam Books.2021). https://basambooks.fi/sivu/tuote/pahoinpitelysta-hyvinpitelyyn/2735126

Jenni Kiviniemi on psykiatrinen sairaanhoitaja, ratkaisukeskeinen terapeutti ja seksuaalineuvoja.

Jenni on työskennellyt psykiatrisena sairaanhoitajana päihde- ja mielenterveyskuntoutustyössä ja pitää nyt yksityisen psykiatrisen sairaanhoitajan vastaanottoa Helsingissä, sekä luennoi ja kouluttaa narsismista. Jenni on perehtynyt lähisuhdeväkivaltaa ja narsismia lähisuhteissa kokeneiden auttamiseen. Hän on kirjoittanut kirjan ”Hyvästit narsistille, tervetuloa oma elämä” (Kirjapaja. 2020). https://lkkp.kauppakv.fi/sivu/tuote/hyvastit-narsistille/2715463

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua mukaan Webinaariin täältä: https://forms.gle/BoD3tm8Z7XPQAzn97

Webinaari pidetään Zoom-alustalla, jonne saat linkin sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen. Salasanan saat sähköpostiisi vuorokauttta ennen Webinaaria.

Maksuohjeet ja peruutusehdot

Saatuamme ilmoittautumisesi lähetämme sinulle sähköpostissa Webinaarilaskun 29e (Alv 0%), jossa eräpäivä kaksi viikkoa ennen Webinaaria: 26.8.2021.

Maksusuorituksen puuttuessa eräpäivään mennessä osallistuminen peruuntuu automaattisesti.

Jos et jostain syystä pääsekään osallistumaan Webinaariimme, pyydämme ystävällisesti perumaan osallistumisen mahdollisimman ajoissa, viimeistään viikkoa ennen Webinaaria: 2.9.2021. Näin vapautat paikkasi jollekin toiselle sitä tarvitsevalle, kiitos!

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Yst. Katja, Elli, Tiina ja Jenni