Ratkaisukeskeinen intensiivikurssi henkistä väkivaltaa ja narsismia parisuhteissa kokeneille.

(KURSSI ON TÄYNNÄ. SEURAAVA KURSSI 28.1 & 3.2.2018. ILMOITTAUTUMINEN KÄYNNISSÄ, LÄHETÄ VIESTIÄ: terapeuttinen.keskusteluapu@gmail.com)

Kurssi toteutetaan pienryhmässä, jonne otetaan puhelinhaastattelun perusteella mukaan kahdeksan henkilöä (ja neljä varahenkilöä, jotka määräytyvät ilmoittautumisjärjestyksestä), jotka ovat jo päässeet pois vaikeasta ihmissuhteesta.

Toisena kurssipäivänä mukana on myös ensihoitaja, kirjailija ja Pelon Varjo -kampanjan luoja Heidi Holmavuo, joka kertoo henkisestä lähisuhdeväkivallasta selviytymisestä ensiteoksensa ”Uskalla elää -mielellään eteenpäin” -pohjalta.

Toimimme Heidin kanssa yhteistyössä auttaaksemme väkivaltaa kaikessa muodossa kohdanneita. Olemme perustaneet talvella 2017 Novavia ry nimisen yhdistyksen, jonka tarkoituksena on auttaa väkivaltaa lähi-ihmissuhteissaan kohdanneita.


Sisältö ja tavoitteet

Kurssin aluksi on luento narsismista, mitä se on ja miten siitä voi selviytyä. Luennolla käsitellään myös henkistä väkivaltaa ja miten itse voi vaikuttaa väkivaltakokemuksista selviytymiseen.

Kurssilla käydään tiivistetysti läpi jokaisen osallistujan menneisyys ja vaikeat kokemukset. Menneisyydestä siirrytään nykyhetkeen, josta nostetaan esille tämänhetkinen suurin ongelma. Ongelmasta muodostetaan tavoite, jonka saavuttamiseksi jokainen kurssilainen saa mukaansa uusia ratkaisukeskeisiä keinoja.

Kurssilaisten muodostaman pienryhmän on tarkoitus antaa toinen toisilleen ratkaisukeskeisen menetelmätyöskentelyn kautta vertaistukea, ymmärrystä ja kannustusta.

Se, että jokainen kurssilainen saa ymmärretyksi ja kuulluksi tulemisen tunteen on erittäin tärkeää.

Yhtenä tärkeänä tavoitteena on myös se, että kurssilainen lähtee molemmilta kurssikerroilta voimaantuneemmalla ja paremmalla mielellä, kuin sinne tullessa.


Jokainen kurssilainen on vaitiolovelvollinen kurssilla käsitellyistä osallistujien henkilökohtaisista asioista.


Kurssin ajankohta

Lauantaina 4.11.2017 ja 11.11.2017 klo: 12-16.00

Tauolla kahvi ja tee -tarjoilu.

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 20.10.2017


Paikka

Terapeuttinen keskusteluapu, Jenni Kiviniemi

Psykologipalvelu Psyyke, Arkadiankatu 21A, 00101 Helsinki


Maksu ja peruutusehdot

Tutustu huolellisesti maksu ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista. Ilmoittautuessasi kurssille sitoudut noudattamaan alla olevia ehtoja.

 

Kurssin hinta on 120e

Kurssimaksun tulee olla maksettuna ennen kurssin alkua. Maksun voi suorittaa yhdessä tai kahdessa erässä.

Kurssimaksuun sisältyy kurssilla jaettava materiaali, harjoitukset ja kahvi/tee tarjoilu.

Kun olet saanut vahvistusviestin sähköpostitse kurssille osallistumisesta, on osallistumisesi sitova.

Peruutus on tehtävä sähköpostitse tai tekstiviestillä viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

5-13 päivää ennen kurssia tehdyistä peruutuksista veloitetaan puolet (50%) kurssin kokonaishinnasta. Kurssin alkamispäivänä tai 1-4 päivää ennen kurssia tehdyistä peruutuksista veloitetaan kurssin kokonaissumma.

Mikäli sairastut, voi kurssin perua veloituksetta kurssin alkamispäivästä kaksi viikkoa ennen kurssin alkuun, lääkärintodistusta vastaan.


Ilmoittaudu kurssille lähettämällä nimesi ja yhteystietosi sähköpostiosoitteeseen: terapeuttinen.keskusteluapu@gmail.com

Otan sinuun yhteyttä vuorokauden sisällä, jonka jälkeen sovimme puhelinhaastatteluajan.


Olet sydämellisesti tervetullut!