Selviydy kiusaamisesta ja lähisuhdeväkivallasta, sekä vahvista itsetuntoa -aikuisen ja lapsen yhteinen kurssipäivä (6h). Helmikuu 2019, Helsinki.

Aikuisen ja lapsen yhteinen kurssipäivä (6h) -kiusaamisesta ja lähisuhdeväkivallasta selviytymiseksi, sekä itsetunnon vahvistamiseksi

7-13 vuotiaille lapsille, yhdessä vanhemman tai läheisen aikuisen kanssa.

Lauantaina 2.2.2019, klo: 10-16.

Paikka: Terapeuttinen keskusteluapu, Jenni Kiviniemi / Narsismi.info, Kutomotie 16, Helsinki.

 

Yhteistyössä: Narsistien uhrien tuki ry. Saatavilla maksutta yhdistyksen jäsenlehtiä ja toimintaesitteitä.

Kohderyhmä

Kurssi on tarkoitettu kiusaamista, lähisuhdeväkivaltaa ja narsismia perhepiirissä kokeneille aikuisille ja heidän 7-13 vuotiaille omille tai läheisille lapsille. Lapsen kiusaamiskokemus voi liittyä myös kouluun.

Ilmoittautumisen jälkeen soitamme lyhyen puhelinhaastattelun kurssille osallistuvalle aikuiselle. Kurssi järjestetään pienryhmässä, osallistujamäärä: kolme aikuista ja kolme lasta.

Kurssisisältö

Aikuisille ja lapsille sopivia, mukavia, sekä vaikuttavia ratkaisukeskeisiä työkaluja (mm.”Super-minä”) vaikeiden tilanteiden hallintaan ja itsetunnon vahvistamiseen. Terapeuttisia ohjattuja kirjoitustehtäviä pareittain, yhdessä lapsen ja aikuisen kesken. Kurssilta saa mukaan itsetuntoa vahvistavia kotitehtäviä ja henkilökohtaisen tavoitteen, jonka etenemistä voi seurata ratkaisukeskeisen työkalun avulla.

Paljon lämminhenkistä yhteistä keskustelua, sekä jaettuja kokemuksia arjesta ja elämästä kiusaamisen jälkeen tai sen aikana. Ryhmästä saatava vertaistuki on ollut monen Narsismi.infon kursseilla mukana olleen mielestä jopa merkittävin tekijä, mm. ymmärretyksi ja kuulluksi tulemisen tunteen saamisen ansiosta.

Yllämainitut tekijät yhdessä auttavat selviytymään paremmin kiusaamisesta ja luottamaan enemmän omiin kykyihin ja voimavaroihin, sekä myös luomaan hyvää itsetuntoa.

Jokaisella kurssikerralla kahvi, tee ja limu-tarjoilu, sekä pientä purtavaa.

Kurssin hyödyt

-Yhteys aikuisen ja lapsen välillä, sekä itsetunto ja positiivinen minäkuva vahvistuvat
-käsitys ja ajatus itsestä, kiusaamisesta, turvallisesta kodista, sekä hyvistä ihmissuhteista ja omista kyvyistä selkiytyvät
-ratkaisukeistä terapiaa ja terapeuttista keskusteluapua
-ymmärrystä menneistä haitallisista tapahtumista ja kokemuksista, sekä uusi selkeämpi suunta tulevaisuuteen
-vertaistukea
-mahdollisuus saada uusia kavereita ja ystävystyä uusien samaa kokeneiden ihmisten kanssa.

Paikka

Terapeuttinen keskusteluapu, Jenni Kiviniemi / Narsismi.info

Kutomopark, Kutomotie 16, 00380 Helsinki.

Katso paikka kartalta:

https://www.google.fi/maps/place/Kutomo+Business+Park/@60.2159197,24.8698525,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x5c111dea19508e8c?sa=X&ved=0ahUKEwi-2urntbLZAhXSy6QKHewqANMQ_BIIkAEwDg

Kurssin järjestäjä

Jenni Kiviniemi, ratkaisukeskeinen terapeutti, psykiatrinen sairaanhoitaja, seksuaalineuvoja.
Narsismi.infon perustaja.

Jenni on tehnyt terapiatyötä narsismia ja lähisuhdeväkivaltaa kokeneiden avuksi vuodesta 2014. Jennillä on 10v. työkokemus mielenterveystyöstä ja hän vetää kursseja, sekä luentoja narsismista ja lähisuhdeväkivallasta selviytymiseksi.

Katso lisää ja tutustu paremmin kurssivetäjään

Jenni Kiviniemi

Kurssimaksu: 155e

(sis.Alv. 24%)
Maksun voi suorittaa 1. tai 2. erässä.

Ilmoittaudu mukaan täältä!